Halı Yıkama Firmalarının Rekabeti ve Yarattığı Etkiler

Halı Yıkama Firmalarının Rekabet Durumu ve Yarattığı Etkiler


Değerli dostlar, halı yıkama firmalarının bir biri ile rekabet halinde olması müşteriler için güzel bir durum ancak bu durum halı yıkama sektörünün yaralandığı, yaralandıkça kanadığı, kanadıkça bir çok halı yıkamacı arkadaşlarımızın zor durumda kaldığı önemli bir konudur.

Her şeyden önce tüm halı yıkamacı arkadaşlarımıza duyarlı olmanızı ve düşük fiyatlarla resmen tabiri caiz ise hammallıktan uzak kalmanızı rica ediyorum.

Daha iyi şartlarda, daha iyi imkanlarla yaşamak biz halı yıkamacı arkadaşların elinde..

Bu yazımı dikkat çekmek ve sektörde sorunları dile getirmek için tarafsız olarak yayına alıyorum..

Metropol şehirlerde ve diğer illerimizde halı yıkama metre kare fiyatının 2 TL-3TL arasında resmen bedava fiyatlara yıkandığının farkındayız.

İş yaparken batmanın adı artık Halı Yıkamacılık oldu değerli arkadaşlarım...

Bu lafı tabiki herkese genellemiyorum. Hakkımda tabiki yok ancak, dikkatinizi çekeyim.

Mazot 6 TL yi geçti (2019) + Vergi muhasebe stopaj masrafları + Mülkünüz yok ise Kira masrafları + Çalıştırdığınız elemanın maaşı + Yemek giderleri + Bağkur masrafınız + Çalıştırdığınız elemanın sigorta primi ....... gibi bir çok kalem sayılabilir. Hal böyle iken MAZOT 6 TL yi geçmiş iken, metrekaresini 2 TL ye yıkamak kimseye fayda sağlamaz.

Biz halı yıkamacılar birbirimizi yer, o ne dedi.... bu ne dedi... der dururuz.

Aklımızı başımıza alalım. Bir çok dernek oluşumunun fos çıktığını görmüyor musunuz? Neden nefsinize yenik düşüp piyasayı kırıyorsunuz (yapanlara)

Güzel arkadaşlarım, halı yıkama sektörünü öldürmeyelim. Biliyorum ki herkes evine çoluğuna çocuğuna ekmeğini götürüyor. Fiyat öldürürken, rakip halı yıkamacı arkadaşların evini çocuklarını düşünerek vicdanlı fiyatlama politikası oluşturalım.

Halı yıkamacılığın sonunda borca batmış bir işletmeci, belinde sırtında hasarlar fıtıklar oluşmuş biri olarak yaşam sürdürmek ne ben isterim, ne de siz emekçilerin bu durumda olmasını isterim.

Sağlığınızın kıymetini bilin. Metre kare fiyatlarını öldürmeyin. Can dünyaya bir kez gelir. Güzel paralar kazanın, hammallık yapmayın. Güzel bir şekilde yaşayın.


Herkesin ayakları ile bastığı, canı ile kolu elleri ile taşıyan sektörden birisi olarak halı yıkamacı emekçi arkadaşlarıma selam olsun.. 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Halı Şampuanı Nasıl Olmalıdır