Halı Şampuanı Nasıl Olmalıdır

Kaliteli ve En İyi Halı Şampuanında Olması Gerekenler


Kaliteli ve Profesyonel halı şampuanında olması gereken özelliklerden en önemlisi halı yıkama firmalarını üzmeyecek, yıkamayı sorun haline getirmeyecek bir halı yıkama deterjanı olmasıdır.

Burada bir çok faktör sıralanabilir ancak, en önemli sorun halı yıkamacı dostlarımızın kalitesiz halı şampuanlarından, halı leke sökücü ve çıkarıcılarından, kalıcı olmayan halı parfümlerinden bıkmış olmasıdır.

Piyasada üretim belgesi olmayan, fason yaptıran, kendince marka koyan, bir web sitesi dahi olmayan bir çok saçma sapan halı deterjanları bulunmaktadır.

Her şeyden önce Halı deterjanı almadan firmaların web sitelerini inceleyin ve güvenilir olmayanları eleyin. Zaten web sitesi olmayan halı yıkama deterjanı firması diye tabir edilen çoğu markalar ona buna fason yaptıran insanlar olmaktadır. Bunun bir çok örneği dikkat edilir ise, Facebook üzerinden gruplarda görülmektedir.

Gelelim konumuza :)

Halı Şampuanı Nasıl Olmalıdır?

- Yüksek temizlik gücünde, halı yıkama firmalarının temizler mi temizlemez mi diyebileceği bir ürün olmalıdır.

- Leke sökücü ihtiyacını minimuma indirecek bir halı şampuanı olmalıdır.

- Hipo kullanımına uygun olmalıdır. (Tavsiye etmesem de kendim kullanmasam da, kullanan bir çok arkadaşımız var. Bu sebeple onları da düşünerek yazdım.)

- Parlak bir görüntü vermelidir.

- Canlılık ve yumuşaklık veren özel bileşenleri bulunmalıdır.

Halı Şampuanı Makine Uyumu


Yüksek temizlik sağlayacak olan Halı Şampuanı ürünlerinin Halı Yıkama Makinesi ne uyumu dikkatli bir konudur. Halı Yıkama Makinesi ile Halı Şampuanı birlikte uyumlu bir şekilde olmalıdır.

Bir sonraki yazımızda da halı makinelerinin olması gerek özellikleri ve fırçaların önemine dikkat çekeceğiz.


Halı Şampuanı Firmaları üzerine bir çok marka ve şirkete rastlamak mümkün. Bunlarda da karşılaştırma yapıp kendi arasında, yapılabilecek şekilde şeffaf ve tarafsız olarak sizlere sunacağız.


Bir sonraki konumuz Halı Yıkama Firmalarının bir çoğunun mali boyutları ve rekabetten dolayı iç piyasada zor koşullarda çalışması durumudur.


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Halı Yıkama Firmalarının Rekabeti ve Yarattığı Etkiler